29 Mart 2017 Çarşamba

Kararımız Evet


Milliyetçiler merhaba...

Atatürk, Başbuğ Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Nihal Atsız ve milliyetçi olarak bildiğiniz herkes, yaşasaydı “evet” derdi, bakın Devlet Bahçeli “evet” diyor, Akşener’i filan geçin, onlar FETÖ’cü. “Evet” iyidir, siz de “evet” deyin.

Müslümanlar merhaba…

Başta kurban olduğumuz Hz. Muhammed (sav) olmak üzere, dindar olarak bildiğimiz Mehmet Akif, Necip Fazıl, Erbakan tereddüt etmeden “evet” derdi, “evet” ibadettir, siz de “evet” deyin, Allah’a emanet olun.

Aleviler merhaba…

Hz. Ali yaşasaydı kesin “evet” derdi, Hacı Bektaş Veli’nin, Pir Sultan Abdal’ın “hayır” demesi mümkün değildi. Sizler de “evet” deyin.

Kürtler merhaba…

Şeyh Said yaşasaydı “evet” derdi, her “evet” Şeyh Said ve arkadaşlarına bir Fatiha’dır, “evet” deyin. Sayın Öcalan da “evet” derdi, PKK da “evet” derdi. Pardon, bunlar bölücü, bunlar “hayır” der; gerçek Kürtler/Zazalar “evet” der.

Barzani’yle aramız iyiyse Barzani “evet” der, kötüyse “hayır” der. Esad Esad’sa “evet” der, Esed’se “hayır” der, Putin eğer kardeşimizse “evet” der, uçağı düşürülürken “hayır” der, Böyle de b.k huyları vardır bunların.

CeHaPeliler merhaba…

Atatürk “evet” verirdi dedik, daha ne diyelim? Kılıçtar’a beş koyun emanet etsen, beşini de kaybeder, bunların ülkede dikili ağacı yok. “evet” deyin dikili ağacınız olsun.

Ülkemizin bölünmesini isteyen herkes ve her ülke “hayır” için propaganda yapıyor, “evet” deyin, büyük oyunu bozun. İstikrarımız için “evet”.

Kimler “hayır” diyor? Bölücüler ve FETÖ’cüler, bize hain darbe girişimi yapanlar, tanklarla milletimize kurşun sıkanlar “hayır” diyor. Siz 2010 referandumunda yaptığınız gibi darbelere karşı “evet” deyin, ülke bir daha darbe yüzü görmesin.

Ayrıca “evet” derseniz, sıkıyönetim uygulaması son bulacak. Biliyorsunuz şu anda ülkemiz KHK'larla, OHAL'le yönetiliyor, “evet” derseniz bitireceğiz bu dönemi; sıkıyönetimi, OHAL'i getirenlerden hesap soracağız.

Neye “evet” diyeceğiniz için Anayasa teklifine bakmaya, bunları yorumlamaya gerek yok, halk Anayasa filan anlamaz, hizmet bekler; hizmeti biz veriyoruz. Yollar yaptık, Marmaray’ı yaptık, Avrasya Tüneli’ni yaptık, havaalanları yaptık; bunlar camileri ahır yaptılar. O nedenle Anayasa teklifimize “evet” verin, daha da hizmet edelim.

Ah değerli kardeşlerim; 15 yıllık iktidarımızda parlamenter sistem olmasaydı, cumhurbaşkanlığı sistemi olsaydı neler yapardık neler. Terörü bitirirdik mesela. Parlamenter sistem bize yük, verin “evet” oyunu, bakın nasıl bitireceğiz terörü. Yargı bağımsız olacak, 2010’da yargı bağımsızlığı için verdiğiniz “evet” oylarını şimdi de verin, çifte kavrulmuş bir yargı bağımsızlığımız olsun. Yerli araba yapalım bir de, parlamenter sistem yüzünden yerli araba yapamıyoruz, Kılıçtar da yapamadı hiç yerli araba, yaptı mı? Bunlar yapamaz. Biz yaparız, “evet” deyin bakın neler yapıyoruz.

Haydi Türkiye, “evet” de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder